Doprava - expedicia tovaru

Info - doprava

  • dopravu zabezpečujeme vlastnými dodávkovými vozidlami
  • doprava tovaru je ZADARMO nad 100 € po celej SR
  • v cene za dopravu tovaru je započítaná len preprava tovaru, iné služby ako vynáška tovaru, manipulácia s tovarom mimo prepravujúceho vozidla, pomoc vodiča pri vykládke tovaru, v cene za dopravu započítaná nie je
  • rozvoz tovaru nezabezpečujeme prostredníctvom prepravných spoločností, kuriéra a pod. Iba v prípade že si odvoz tovaru prostredníctvom inej prepravnej spoločnosti, kuriéra alebo inej tretej osoby zabezpečí kupujúci sám na svoje náklady. V prípade že si kupujúci odvoz tovaru zabezpečí sám prostredníctvom tretej osoby, neberieme zreteľ na žiadne reklamácie spôsobené pri takomto odvoze tovaru.

 

Oznámenie dovozu tovaru

  • dovoz tovaru oznamujeme 1 deň dopredu, dovoz tovaru oznamujeme telefonicky, SMS správou a správou na email. V oznámení o dovoze tovaru vám dispečer oznámi približný čas - časové rozpätie dovozu tovaru, sumu na doplatok - dobierku ktorú je potrebné zaplatiť pri dovoze tovaru. Vodič ktorý tovar doručuje kontaktuje kupujúceho cca 15-30 min pred dorazením na adresu miesta dovozu tovaru. Upozorňujeme vás na skutočnosť, že aj keď vám bol oznámený približný čas - časové rozpätie dovozu tovaru, môže dôjsť k skoršiemu alebo neskoršiemu dovozu tovaru než je nahlásený približný čas - časové rozpätie dovozu tovaru, túto skutočnosť nevieme ovplyvniť napr. z hľadiska dopravnej situácie a pod., a preto žiadame kupujúceho o branie na zreteľ tejto skutočnosti a v prípade takejto situácie v čo najkratšom čase zabezpečil prevzatie tovaru
  • kupujúci je povinný si zabezpečiť na svoje náklady ľudí na vynášku tovaru a akúkoľvek manipuláciu s tovarom mimo prepravujúceho vozidla

 

UPOZORNENIE !!

Rozvoz zabezpečujeme po cestných komunikáciách ktoré sú dostupne pre nákladnú dopravu, po cestných  komunikáciách ktoré sú zakreslené na mape ako spevnená cestná komunikácia. Po nespevnených  komunikáciách ako sú poľné cesty, prašné cesty, nespevnené príjazdové cesty do rekreačných oblastí, záhrad, chatových lokalít a pod. dopravu nezabezpečujeme, nakoľko tovar rozvážame nákladnými vozidlami.


Všetky prekážky na príjazdových komunikáciach je zákazník povinný odpratať alebo zabezpečiť tak aby bol možný prejazd týmito príjazdovými komunikáciami bez toho aby došlo k poškodeniu prepravujúceho vozidla resp.prepravovaného tovaru a aby mohol šofér čo najbližšie zájsť k miestu vykládky tovaru.
Situáciu zvažuje prepravujúci šofér a výhradne on určí pokiaľ s prepravujúcim vozidlom zájde a zákazník je povinný túto skutočnosť rešpektovať a zabezpečiť si prevzatie z tohto miesta.

Expedícia tovaru

Naše expedičné sklady sa nachádzajú v Púchove, ul. Trenčianska 4465 (areál bývalého Agrozonu).
V expedičných skladoch kladieme veľký dôraz na kvalitu skladovania nábytku, sklady sú prispôsobené pre skladovanie nábytku a pracujú v nich Ľudia ktorý majú dlhoročné skúsenosti s manipuláciou a skladovaním nábytku.

Preprava tovaru

Všetky naše vozidlá sú v prepravnom priestore vybavené čalúneným bočných stien, podlahy sú z protišmykových materiálov a pod.
Naši šoféri sú skúsený a majú bohaté a dlhoročné skúsenosti s prepravou nábytku, nezamestnávame náhodných a príležitostných šoférov.
Pri preprave nábytku dbáme na všetky okolnosti ktoré by mohli prepravou znížiť kvalitu nábytku a tým maximálne eliminujeme na minimum vznik možných reklamácií a poškodení prepravovaného nábytku.