Operátor - LIVE chat

Operátor na telefóne

  • operátor je Vám k dispozícií v pracovný deň v čase 08:00 - 20:00 hod
  • mimo týchto dní a hodín, Vám na Vaše otázky odpovieme prostredníctvom mailu tvojnabytok@tvojnabytok.sk alebo prostredníctvom formulára ktorý nájdete tu
  • pri telefonickom kontakte s našim operátorom je vhodné mať pripravené číslo Vašej objednávky, variabilný symbol resp. objednávkové číslo produktu, aby Vám vedel v čo najkratšom čase a čo najpresnejšie odpovedať na Vaše otázky. Ak Vám nevie okamžite odpovedať na Vaše otázky, vyhľadá informáciu pre Vás a obratom Vám zavolá. V jednoduchších prípadoch je to do 30 min, v zložitejších prípadoch do 20:00 hod v danom dni v ktorom voláte.

 

LIVE CHAT

Ste v našom e-shope www.tvojnabytok.sk alebo na našich stránkach a neviete si s niečim poradiť ?, potrebujete informáciu ?, zistiť stav Vašej objednávky ?

Ste správne LIVE chat je tu pre Vás...

LIVE chat na našom e-shope www.tvojnabytok.sk je dostupný každý deň v čase 08:00 - 23:00 hod. Uvedený čas nie je zaručený a nárokovatelný, v čase našej neprítomnosti na LIVE chate nám môžete zanechať správu na ktorú Vám zvyčajne odpovieme do 24 hod. (v pracovných dňoch).

LIVE chat slúži na zistenie jednoduchých informácií, môže sa stať že operátor Vám nebude vedieť hneď odpovedať na Vašu otázku, nakoľko LIVE chat je v prevádzke aj mimo pracovných hodín skladov, výrobcov a dodávateľov.

Veríme že LIVE chat na našom e-shope www.tvojnabytok.sk Vám bude dobrým pomocníkom pri výbere Vášho nového nábytku, a vždy Vám poskytne informáciu ktorú potrebujete alebo hľadáte.